EveryPadel Summer Tour päätökseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna pelattu EST Grand Final ei juurikaan paremmin olisi voinut mennä. Ennen kaikkea pelien taso oli loistava ja yleisöäkin oli ilahduttavan paljon.

Toisessa pronssiottelussa nähtiin viihdyttävää peliä ja Savikuorma (Riiheläinen-Rissanen) pystyi haastamaan pelillisesti ennakkosuosikki Ylikylän Läissyn (Sarkula-Mäkeläinen). Voitto kuitenkin Ylikylälle 2-0 (6-4, 6-3). Näin siis heille pronssit voitoin 2-0.

Finaaleista ensimmäisen keskiviikkona yli kahden tunnin taiston jälkeen 2-1 (3-6, 7-6, 6-4)hävinnyt Tou-Tak (Toukkari-Takala) saapui hallille täynnä tarmoa ja veikin vakuuttavasti toisen finaalin 2-0 (6-4, 6-2). MATO (Moisander-Pohjonen) taisi jo vähän alkaa toisen finaalin lopussa keskittymään kolmanteen peliin, sillä niin uudestisyntyneenä he tulivat ratkaisevaan otteluun ja veivätkin ensimmäisen erän vakuuttavasti 6-3. Tou-Tak ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt vaan eteni toisessa erässä jo suvereenisti 5-0 johtoon, mutta MATO sai vielä taisteluilmeen päälle ja nousivatkin aina 5-3 tilanteeseen saakka. Erä kuitenkin Tou-Tak:lle 6-3. Näin yleisö pääsi nauttimaan koko rahan edestä, kun ratkaiseva finaali eteni kolmanteen erään asti. Siinä joukkueet taistelivat krampeista ja väsymyksestä huolimatta pitkiä ja huikeita palloralleja. Tou-Tak oli lopulta taitavampi ja pääsi nostelemaan ansaitusti kannua 6-4 erävoiton jälkeen.

Hallilla tunnelma oli katossa ja siitä suurimmat kiitokset kuuluu sekä kärkinelikolle että yleisölle. Kiitos myös kaikille sarjaan osallistuneille!

Päivän kruunasi mitalistien palautteet. Sanattomaksi vetää!

Tästä on hyvä jatkaa Winter Tourille. Vamos!

J-P ja Janne